Rabu, 11 April 2012

TSUNAMI DI KALANGAN GURU-GURU

Kini guru-guru pula dilanda tsunami. Terbaru telah keluar tawaran untuk kenaikan DG34 bagi penyandang DGA32. Harap-harap rakan tidak ketinggalan mengambil peluang ini. Sayapun belum jelas dengan pelantikan ini. Semaklah dengan pejabat masing-masing

YANG TERKULAI DAN BERDERAI AKIBAT TSUNAMI

2012 baru sahaja menjangkau bulan keempat. Namun rentetan suka duka telah mula kelihatan. tadi malam kita digemparkan dengan amaran tsunami yang dikesan di lautan hindi. Semuanya menggamit kecemasan pada warga dunia. Apakah mesej yang cuba disampaikan oleh Yang Maha Kuasa kepada kita. Sama-samalah kita fikirkan dan renungkan.

Sebelum itu, kita digegarkan oleh Tsunami perancangan perkahwinan artis-artis Malaysia. Fasha Sandha khabarnya ingin berkahwin april ini. Begitu juga dengan Scha Al Yahya. Selamat Pengantin baru pada bakal-bakal mempelai.


Tsunami rumah tangga Rita Rudaini dan Aidil Zaqwan juga kedengaran jelas dan telah pelbagai berita dikhabarkan. Agaknya sudah temui jalan buntu sehingga perkahwinan harus ditamatkan begini. Namun selagi ada cara, ada ruang selesaikanlah terlebih dahulu.

FORUM TERBARU DR MOHD ABBAS

Salam, saya baru semak elearning. Terbaru dari Dr Mohd Abbas Abdul Razak di ruang Forum bertajuk

Globalisasi telah membawa banyak perubahan dalam tingkahlaku manusia di zaman modern ini. Dalam bidang pendidikan ianya telah membawa perubahan negatif dan positif. Bagaimana anda melihat perubahan ini? Tuliskan komen anda mengenai globalisasi dalam pendidikan.

Sila respons cikgu.

Bahan dari joe belum diterima untuk saya muat naik. harap bersabar. Apapun tolong respons forum Pn Sakinah. CD yang dihantar oleh DR Rahim, jika ada yang memiliki, sila emailkan kepada saya untuk saya sharekan di ruang ini.  Bahan dalam Cd tersebut adalah untuki forum Dr Rahim. CD saya tiba dalam keadaan hancur berderai. Kalau Fail besar, cikgu-cikgu zipkan terlebih dahulu- Jebat